Tuesday, 21 November 2017

Charms Treaplus Chewable - FORMULA PUTIH JEPUN telah sampai ke MALAYSIA - KESAN SEAWAL 8 HARI !!!!!!!!!!








Alhamdulillah stock baru aje mendarat di kedai De Iras Zie Beauty….masih panas2 lagi.

Kepada cus yang datang hari ahad tempoh hari kalau free esok bole datang ye….

Ni lah produk supplement terbaru dari #charms #treaplus yang formulanya dan raw material dari #jepun. Jangan ragu2 ye ia lulus #kkm.

Hanya #kunyah-kunyah terus cantik berseri


FORMULA PUTIH JEPUN telah sampai ke MALAYSIA! Alhamdulillah formula terbaru untuk PEMUTIHAN KULIT secara BERGANDA telah diformulasikan dari bahan-bahan SEMULAJADI TANPA KOLAGEN mengfokuskan terhadap PEMUTIHAN KULIT SECARA BERGANDA. 

1 Bahan aktif AGEN PEMUTIH SEMULAJADI ini menjadi rebutan ramai gadis JEPUN yang mengimpikan kulit PUTIH GEBU dan formulanya sangat sesuai dengan iklim orang Asia.


Charms bakal MENERAJUI supplement putih TANPA KOLAGEN yang dapat membantu menampakkan kesannya seawal hari ke-8. 

Siapa yang SESUAI mengambilnya? 
Lelaki /Wanita yang ingin mendapatkan KULIT YG CERAH & BERSERI SATU BADAN. 

Mereka yang mempunyai masalah JERAGAT YG DEGIL 
Mereka yang mempunyai masalah TONA KULIT TDK SEKATA/KUSAM 
Mereka yang mempunyai masalah PARUT JERAWAT YG HITAM/MERAH 
Mereka yang mempunyai PORI-PORI BESAR/PARUT BERLUBANG In shaa Allah formula LUAR BIASA utk kesan PEMUTIHAN KULIT SECARA berganda ini mendapat kelulusan KKM, 
HALAL JAKIM dan juga diiktiraf saintis & formulanya daripada European Countries. 

Kesan 5 bintang pada harga 1 bintang adalah sangat-sangat luar biasa! Ianya bakal dilancarkan tidak lama lagi dan untuk gelombang pertama ini, kuantitinya adalah terhad dari bahan-bahan segar dari ladang. 






 Dapatkan sekarang PM / whatsapp
013 3456250 / 012 2216093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty

Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan
Tel 013-3456250 / 012-2216093

Thursday, 9 November 2017

Charms Fig Baby Soap / Charms Fig Feminine Soap - TANPA SEDIKIT PUN BHN KIMIA - SABUN BUAH TIN - HANYA MANDI BILAS EZIMA PULIH !!!!!!!


Hari ni dah rasa confident sikit seb skin 1 bdn makin pulih. 
X sangka #charmsfigfemininesoap dan #charmsfigbbsoap ini membantu sangat2. hanya mandi dan sabun biarkan beberapa minit di kulit lepas tu bilas kurangkan rasa gatal.
Alhamdulillah..syukur sangat masalah alegik kulit akak makin pulih…. Akak guna baru nak masuk 2 ketul setiap jenis alhamdulillah 3/11/2017 semakin pulih kulit akak. Happy sangat kalau x adoi…risau …sedih…iye lah kulit jd cam tu. Stress tahab gaban๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚





PERTAMA DI MALAYSIA sis!
.
KHAS UTK SIS YG ADA BABY, ANAK KECIK lagi2 yg ada ECZEMA & DEWASA YG KULIT MUKA DAN BADANNYA SUPER SENSITIF. pantang alahan mcm2..
.
Tlg jgn biarkan baby kecik kita disirami bahan2 berchemical..LINDUNGI BAYI KT..Lindungi mereka sejak kecil..
.
NAMPAK TAK BIJI2 BUAH TIN tu sis?
.
SABUN BUAH TIN buah dr syurga, diperkaya dgn OAT..dibuat dgn TANGAN MANUSIA..bkn mesin dan DIPERAM 45 hari supaya PH nya dpt dibalancekan..
.
Alhamdulillah ๐Ÿ’ฏ NATURAL tanpa bahan sintetik dan chemical JAUH SEKALI..
.
SPECIAL HANDCRAFTED sis!
๐Ÿ’ฏ NATURAL Tanpa sintetik tanpa chemical..
Khasiat Buah tin, Jojoba Oil, Lavender oil, Olive oil..TERAPI KULIT BAYI SUPAYA TIDUR LEBIH LENA..
.
Kt pun sng buat kerja๐Ÿ˜

๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60133456250
๐Ÿ“ฒwww.wasap.my/60122216093

Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty
Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock

ATAU TERUS DATANG KEDAI

De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093

Wednesday, 11 October 2017

PROMO CIKGU JELITA - Beli 3 Charms Kaisya Serum - PERCUMA 1 Set Berus Solekan Makeup 12-20/10/2017






CHARMS PROMO CIKGU JELITA 
- Beli 3 Kaisya Serum 
- PERCUMA 1 Set Berus Solekan Makeup 
Mulai 12-20/10/2017
Charms Kaisya Serum
15ml

RM 89.90 (SM)
RM 99.90 (SS)

KKM/USM
NOT161203423K

Apple StemCell, Kolagen, Aloe Vera, Pati Witch Hazel, Hydrolized Soy Protein, Vitamin E, Cinnamon

Kelebihan Charms Kaisya Serum

 ✔ Meningkatkan Keanjalan, anti-penuaan & melicinkan kulit
✔ Mengandungi VITAMIN E untuk merawat parut serta cela di wajah serta menjadikan kulit tampak bercahaya.
✔ Mengandungi VITAMIN C untuk melembutkan dan menyuburkan kulit dan menggalakkan pertumbuhan baru, sel-sel kulit yang sihat dan gebu.
✔ Mengandungi VITAMIN B3 untuk melindungi kulit dari kerosakan UV
✔ Menyingkir kulit-kulit kasar, kulit kering dan mengurangkan garis-garis halus & kedutan serta membantu mengurangkan mengelupas dan mengembalikan kelembutan kulit serta anti bakteria
✔ Mengandungi kolagen untuk mengekalkan keremajaan.
✔ Membantu mencerahkan dan anti-oksidan serta anti-radang.
✔ Mengandungi ekstrak lidah buaya untuk melembapkan kulit dan meningkatkan penampilan kulit kering atau rosak serta menghilangkan kedutan dan memberi kulit wajah yang lebih sihat dan lebih muda. Ia adalah sumber yang besar kpd Vitamin E.
✔ Mengurangkan kerosakan kulit yang disebabkan oleh gatal-gatal yang berterusan. serta membantu merawat kulit yg terbakar matahari.
✔ Membantu merawat masalah jerawat, kekeringan kulit dan apa-apa jenis masalah kulit.  
     
 Tekstur Kaisya Serum  
 Likat. Oleh itu, ia tahan lama kerana bukan dlm bentuk cecair. Sejurus selepas pemakaian akan rasa sejuk (mint) sahaja serta rasa fresh. Selepas 5 saat kulit lembut bak sutera.  
     
 Tips menggunakan Charms Kaisya Serum  
  
✔ Hanya sekali pump untuk keseluruhan wajah dan leher.
✔ Boleh dipakai sebelum foundation yang menjadikan kulit tampak bercahaya serta foundation yang sangat flawless pada wajah. 
✔ Boleh dipakai sebelum tidur sebagai perawatan wajah.


Bahan-bahan

Bahan-bahan Charms Kaisya Serum

Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan
• Mengembalikan keremajaan Kulit
• Mengatasi masalah Jeragat
• Mencerahkan Kulit

Kolagen
• Kolagen dapat membantu mengekalkan kecantikan.
• Untuk awet muda.

       Aloe Vera
• Ia mampu memberi kelembapan pada kulit yang terdedah dengan sinaran matahari.
• Vitamin C dan E dalam gel lidah buaya mampu merawat kulit secara semulajadi dan menjaga dari terhidrat.

Pati Witch Hazel
• Membersihkan kulit dan mendinginkan iritasi.
• Membantu mengawal jerawat dengan cara meredakan inflamasi.
• Mengurangi minyak dan mengecilkan pori-pori wajah.

Hydrolized Soy Protein
• Ia adalah ejen anti-radang untuk kulit.
• Bahan penjagaan kulit anti-penuaan dengan fungsi untuk melindungi kulit daripada radikal bebas.
• Mengurangkan kesan-kesan yang berkaitan dengan proses penuaan dan pembangunan garis-garis halus dan kedutan.

Vitamin E
• Membantu melindungi kulit dari bahan radikal bebas dan kuasa-kuasa alam sekitar
• Ia dapat membantu dalam menghilangkan kesan parut yang berlaku pada permukaan kulit.
• Membantu menegangkan kulit dan melindungi kulit dari sebarang masalah serta membantu proses penyembuhan permukaan kulit dari dalam.


       Cinnamon
• Bertindak sebagai pemudar parut, kulit kayu manis juga bertindak untuk mengecutkan jerawat yang tumbuh di muka.

BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP  
De Iras Zie Beauty   
013-3456250 / 012-2216093  

ATAU  

TERUS DATANG KEDAI   

De Iras Zie Beauty  
Lot G-19, Ground Floor,  
Anggerik Mall Jalan 14/8,  
Seksyen 14 40000 
Shah Alam  Selangor Darul Ehsan  
Tel 013-3456250 / 012-2216093  
deirasziebeauty@gmail.com


Wednesday, 13 September 2017

Charms Full Set - Free Face Towel Charms







Hello…hello !! kat sini siapa nak Face Towel Charms nie Include Box tauuu kelassss gituwwwww ๐Ÿ‘
Kita nak bg Free jeewww ! baik hati dah nie nak bg secara percuma dkt semua pelanggan setia Charms & Starglow Loverss nieee ❤️❤️❤️

Pembelian Full Set Charms RM252 akan dpt :
Free Face Towel Charms
best nyaaa …..dpt towel leh lap muka lepas cuci ngan Charms Cleanser ☺️ cpt2 jgn lepaskan peluang uollss hokaayyyy . Stok foc towel ni limited sgt2..

Full Set
-  Charms Star Glow Scrub
-  Charms Cleanser
-  Charms Kaisya Serum
-  Charms Foundation (Mengikut Pilihan)
-  Charms Face Towel


Dah jom borong banyak2 sbb hgnya mmg BERBALOI2 ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ


☎WHATSAPP “CHARMS”
ke +60133456250 / +60122216093

๐Ÿ˜€Jom follow
@deirasziebeauty
@deirasziebeauty
Fb Pages DeIrasZieBeauty

Ready Stock
ATAU TERUS DATANG KEDAI
De Iras Zie Beauty
Lot G-19, Ground Floor
Anggerik Mall Jalan 14/8
Seksyen 14
40000 Shah Alam
Tel 013-3456250 / 012-2216093
www.charmscosmetics.blogspot.my

Charms Foundation












Charms Foundation
20g

RM 59.90 (SM)
RM 69.90 (SS)

Apple StemCell, Kolagen, Minyak Kelapa Dara



4 Pilihan Warna Mengikut Tona Kulit Wajah

Natural Beauty - Sawo Matang (Bagi sesiapa yang ingin kelihatan Yellowish)

White Dolly - Kulit Cerah (Bagi sesiapa yang ingin kelihatan Putih Berseri)

Pinkish Pinkish - Kulit Sand (Bagi sesiapa yang ingin kelihatan Pinkish)


White Fairy - Paling Cerah (Bagi sesiapa yang ingin kelihatan Snow White)







4 Pilihan Warna Mengikut Tona Kulit Wajah

Natural Beauty - Sawo Matang (Bagi sesiapa yang ingin kelihatan Yellowish)

White Dolly - Kulit Cerah (Bagi sesiapa yang ingin kelihatan Putih Berseri)

Pinkish Pinkish - Kulit Sand (Bagi sesiapa yang ingin kelihatan Pinkish)

White Fairy - Paling Cerah (Bagi sesiapa yang ingin kelihatan Snow White)


Bahan-bahan Charms Foundation



Apple Stem Cell
• Mengatasi masalah penuaan
• Mengembalikan keremajaan Kulit
• Mengatasi masalah Jeragat
• Mencerahkan Kulit
   
Kolagen
• Kolagen dapat membantu mengekalkan kecantikan.
• Untuk awet muda.

   
Minyak Kelapa Dara
• Minyak Kelapa Dara melembutkan dan membantu mengurangkan kekeringan dan kekenduran kulit.
• Memberi perlindungan dari sinaran ultraviolet yang membahayakan  kulit anda.


 Minyak Zaitun
• Untuk awet muda, anti penuaan dan menyerikan wajah.
• Untuk mengatasi masalah kulit muka berjerawat, parut atau melecur.

   
 





Kelebihan Charms Foundation

Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak).
Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat
Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.
Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
Anti jerawat.

Tidak basah atau berminyak.
    
 Tips menggunakan Charms Foundation  
 
 Tips cara memakai CHARMS dengan cara yang betul supaya wajah anda nampak lebih flawless dan smooth.

Anda tahu?? Ujian warna tidak boleh dilakukan ke atas mana-mana bahagian tangan mahupun badan kerana warnanya tidak tepat sama sekali dengan warna di muka. Warna CHARMS perlu di pilih dengan tepat supaya anda tidak nampak terlebih putih atau terlebih gelap.

Soalan : 
"Bagaimana nak tahu warna CHARMS foundation yang mana sesuai dengan kulit kami?"

Jawapan : 
"Sapukan CHARMS foundation pada wajah anda, jika ia tidak nampak, maknanya anda memilih warna CHARMS foundation yang betul.

Jom teruskan dengan tips berikutnya...

Langkah pertama : 
Pastikan wajah anda bersih sebelum menyapu CHARMS.

Langkah kedua : 
Guna berus / span untuk mendapat hasil yang lebih rata sempurna dan lebih tahan lama.

Langkah ketiga : 
Mulakan sapuan CHARMS pada bahagian tengah wajah anda iaitu kening, hidung dan dagu. Jangan lupa sapukan juga pada bawah mata dan kelopak mata supaya mudah untuk anda apabila menggunakan eye shadow.

Sangat simple kan?? Kerana CHARMS hanya basic foundation tetapi CHARMS mampu menyembunyikan any imperfection kat muka anda. Jerawat, tompok hitam, dark circle pada bawah mata, kemerah-merahan dan sebagainya. The best part in CHARMS ialah semestinya KOLAGEN & APPLE STEMCEL!! Lets try!!




BERMINAT?? CEPAT2 CALL/SMS/WHATS APP  
De Iras Zie Beauty   
013-3456250 / 012-2216093  

ATAU  

TERUS DATANG KEDAI   

De Iras Zie Beauty  
Lot G-19, Ground Floor,  
Anggerik Mall Jalan 14/8,  
Seksyen 14 40000 
Shah Alam  Selangor Darul Ehsan  
Tel 013-3456250 / 012-2216093  

deirasziebeauty@gmail.com

STAR GLOW FAIRY FACE LASER SCRUB







๐Ÿ’„STARGLOW adalah 'treatment scrub' yang berfungsi untuk menyingkirkan 
kulit mati/kulit kusam serta menghilangkan kotoran yang menyumbatkan pori2 di wajah. 
Ianya juga mempercepatkan proses PENGHASILAN KULIT BARU (COLLAGEN) 
dari bawah kulit permukaan sekaligus mempercepatkan nutrisi produk kecantikan kita seperti 
SKINCARE dsb menyerap ke dalam kulit!
Jika kita tidak scrubbing, proses2 di atas akan lambat memberikan kesannya. 

๐Ÿ’„STARGLOW bukan scrub biasa dimana ianya DIRUMUS KHAS dari bahan2 
yg menjadikan kulit kita kulit idaman.


Bahan – bahan Starglow Fairy Face Scrub

 
Ekstrak Teh Hijau
• Anti oksida yang kuat.
• Mengandungi bahan anti septik & anti bakteria untuk menyembuhkan jerawat.
• Mengimbangi pengeluaran minyak di wajah.
• Menyejukkan kulit yang ‘sunburn’.

• Menyegarkan kulit.

Kolagen
• Protein yang melindungi dan memperbaiki struktur kulit.
• Menutup parut berlubang.
• Meremajakan kulit wajah.
• Menegangkan & menganjalkan kulit.
• Mencerahkan kulit.


Vitamin C
• Sumber utama kulit cantik
• Anti oksida yang sangat hebat (mencerahkan & menjadikan tona kulit sekata).
• Merangsang pembentukan kolagen asli dari bawah permukaan kulit.
• Menganjal kedutan.
• Menghalang sinar UV.
• Melembabkan kulit.
• Memudarkan cela, jeragat & parut.


Alpha Arbutin
• Sumber alpha arbutin adalah dari daun bearberry kerana ia adalah ciri-ciri penghalang melanin.
• Memberikan kesan pencerahan berganda tanpa berlaku iritasi.
• Menjadikan kulit lebih flawless, glowing serta kemerah-merahan.
• Menyamakan tona kulit.



Tekstur Starglow Fairy Face Scrub
Krim yang lembut. Mempunyai beads yang halus sesuai untuk kulit wajah.

Tips Menggunakan Starglow Fairy Face Scrub (2 ke 3 kali seminggu sahaja)
1. Pastikan wajah anda kering, jika wajah anda mempunyai makeup, cuci dahulu dengan Charms Cleanser @ pencuci pilihan.
2. Lap sehingga kering wajah anda, picit laser scrub sebanyak mana yang anda suka.
3. Gosok scrub ke wajah anda secara perlahan. Tumpukan pada kawasan yang bermasalah.
4. Gosok 1 ke 2 minit. Biarkan dalam 10 saat sebelum bilas.
5. Selepas scrub, boleh cuci dengan Charms Cleanser supaya khasiat masuk ke dalam wajah selepas kulit mati gugur. Bilas dan lap kering-kering
6. Selepas lap, sapu serum yang mempunyai Vitamin C kerana semasa scrub pori akan terbuka, jadi kulit wajah dapat dirawat dengan sempurna.
7. Cadangan scrub pada waktu malam, boleh terus tidur dan bangun dengan segar


TESTIMONI 
STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB







๐Ÿ˜† Kalau nak order boleh hubungi 
☎ WA 013 3456250 / 012 2216093 

๐Ÿฏ Jom follow IG
@deirasziebeauty 
@deirasziebeauty 

 Ready Stock 
ATAU TERUS DATANG KEDAI 
De Iras Zie Beauty  
Lot G-19, Ground Floor,  
Anggerik Mall  Jalan 14/8,  
Seksyen 14  40000 Shah Alam  
Selangor Darul Ehsan  
Tel 013-3456250 / 012-2216093